torstai 13. marraskuuta 2014

And he sings oooh to the ladys

Välillä on hyvä pysähtyä. Hyvä on elämää joskus miettiä. Ja läheisiä. On hyvä pysähtyä miettimään ja todeta että eihän tämä nyt toimi ollenkaan. Antaa itsensä ja muiden olla omissa oloissaan jos ei inspiroi. Täytyy tajuta nostaa ne käpälät pystyyn.
Pysähtymistä tehokkaampi tapa on oikeastaan pysäyttäminen. Se että joku oikein täräyttää että hei-vaan-olen-miettinyt-meitä. Silloin vasta pysähtyykin, saattaa neuloja tirauttaa muutaman kyyneleenkin. Pysähtymisestä on myös hyvä muistaa nostaa kytkintä. Kuivata kyyneleet, sopia, puhua, avautua, ajatella itsekseen, ajatella itseään, miettiä oikein rehellisesti ja jatkaa eloa, vaikka ihan tunti kerrallaan.

Jottei menisi ihan synkistelyksi tekee hyvää välillä innostua. Kolauttaa itsensä ihan täysiä. Viimepäivinä nimittäin olen kuunnellut Willie Nelsonia. En ole ikinä ollut mikään blues-cowboy-intoilija mutta voi tsiisus!  Ehkä mun fiilis onkin ollut vähän blue viimeaikoina. Annoin itselleni luvan heittäytyä tähän intoon ja nyt nyyhkin kappaleiden tahtiin. "Tää niin kertoo mun elämästä!"

Neulominenhan tunnetusti on maailman paras miettimistoimi. Juttuja pohdiskellessa syntyy sukat kuin itsestään.

Nämä ovat tehty kahdella puikolla. Sopivat hyvin teemaan "Mikset voi tehdä ihan tavallisia sukkia?" Ohje on jostain sukkalehdestä joka puolestaan on ostettu Karnaluksista pikkurahalla. Lehden nimeä en tietenkään tiedä.
 Sukat aloitetaan hauskasti tuolta pohkeen takaa ja jatketaan kantapäähän. Kantsusta jalkapohjan kautta varpaisiin. Varpaissa nousuliike, jalkapöydän kautta neulotaan sääreen. Ihan superhauska.
Vekkulisti toimii tämä synttärilahjaksi saatu Alize Superwash-lanka. Digi vaaan mukaan nämä sukat söivät lankaa 70g. Aluks vähän epäilytti nuo ruskeat tipsukat. En niistä niin vällää, mutta pienissä määrin tipsut on ihan jees. Langan huono puoli on se, että kokoajan teki mieli joko toffeeta, vattuja tai nugaa jäätelöä. Tykkään kyllä kovin näistäkin sukista. Gussettien kolmen sauman kohtaaminen on hirveen hieno. Näissä on sellasta mietteliäs-blues-Peppi-sikaribaarissa-viskilasi-edessä-fiilistä.

Eiköhän tämä elo taas tästä pikkuhiljaa tasoitu.
ps. Parasta nyt:


2 kommenttia:

  1. Kivat sukat! Hienosti toimii tuo valitsemasi lanka näissä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! samaa mieltä. Kuvat eivät oikein tee oikeutta näiden siisteydelle.

    VastaaPoista