lauantai 8. marraskuuta 2014

Pääni täynnä kaikenlaista joutavaa joka ei kuuluis sinne ollenkaan

Sain palautetta viime postauksen sukkien saajalta duunipaikan kahvihuoneessa. "Hei kuule, mie oon pitäny niitä siun sukkia vuorotellen että kuluvat tasasesti! Ne on kyllä niin upeet! Mitä sie haluisit syödä?" Ruokakeskustelusta kävi ilmi että hän aikoo tehdä oikee alkukeitosta lähtien koko kattauksen! Maa( vai latva? onko ne sama asia?)artisokkakeittoa, ei-ainakaan-kaalia-tai-tonnikalaa-suoraan-purkista-pääruoka, jälkituokaan ei ehdittykään. Olenpa onnekas!
Lisäksi sain palautetta tavaratalojohtajaa myöten hienosta lanka-osastosta. Visusilmä kovana visuilin sukat ja hienot otukset esille. Näköjään perjantaisin ihmiset menee vähän sekaisin..

 ASIAAN.
Sulo järjesti minulle syntymäpäivälahjaksi risteilyn Tallinnaan. Oikeen hytit ja kaikki (mikä sinänsä oli ihan kiva koska laivalla oltiin yötä)! Olipa hän ihan itse guuglannut Karnaluksin aukioloajatkin, "Että pääset sitten lankaostoksille". 

Heti kun laivan ovet aukesivat säntäsimme pikakävelyvauhtia kohti maanteetä, luksin edessä olimme 10min ennen ovien aukeamista. En kuitenkaan ollut ensimmäinen sisäänmenijä! Ihanaa oli siellä rauhassa kierrellä kuulematta ainuttakaan suomenkielistä sanaa. Toki 15-20min myöhemmin sisään säntäsi bussilastillinen jotain Perähikiän marttatanttoja häseltämään ostoskärryineen. "MISSÄ ON TILKKU-TYÖ-ALUSTO-JA, ei tää ymmärrä suomea!" Huoh, ei varmaan niin ymmärräkään.


Minulla oli ostoksien puolesta selvät sävelet. Olin kuulkaas niin kaukaa viisas, että kotona kirjoitin ostoslistan! Lista oli kyllä hyvä apu varsinkin kun puikkoja valitsin. Tähän kohtaan on sanottava, että mun on pakko saada metalliset kantikkaat pyöröt. Niitä ilman en voi elää.
Lankapuolelta tarvitsin muutaman ns. pakollisen kerän, muuten sitten menin ihan freestylellä. Nappasin ostoskoriin muutaman kerän Fluromaniaa.



Kauaa ei kerä ehtinyt Stashissa vanhentua. Kotiin palattua mun oli ihan pakko päästä neulomaan jotain.
Tein sukat. Malliksi valikoitui jo ennestään tuttu Partying it UP and getting it DOWN. Mielestäni oikein lystikkäästi meni langan värit. Tuolla tavalla päinvastoin. Korostaa oikeen sukkien erilaisuutta. Oikein kivat kyllä..ja pirteät!

(Oho! Sataa lunta!)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tattis. Ohjeen mukaan kun tekee ni hyvät tulee! Kannattaa koklaa

      Poista
  2. Kivaa luettavaa...hymyilyttää...Kivan väriset sukatkin.

    VastaaPoista
  3. Oi ei, mä en kestä! Sulo on suloisin. Lankaristeily synttärilahjaksi. Ihan paras :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin tästä panostuksesta. Oli buffat ja kaikki. Kiltisti se sitten kävi kävelyllä ja antoi mun olla rauhassa ilman häntäkärpästelyä.

      Poista