lauantai 1. marraskuuta 2014

Meiltä salassa lisääntyminen on mahdotonta!

 Eräänä iltana erään Helsinkiläisen ruokaravintolan edessä sain kainon pyynnön: "Tekisitsie miulle sukat? Voin ostaa langan tai tottakai voin maksaa?" Tottakai mä teen kun noin kainosti ja vienosti kysytään, värilläkään ei ollut mitään väliä. Samassa keskustelussa kävi ilmi että kainolla pyytäjällä on joskus ollut ihanat angora sukat, jotka hän on kuluttanut loppuun. Mieleeni pärähti heti eräät itselle pikkusen liian pienet Hovineidot.

Bonus yllätykseksi tein hänelle vielä ihan käyttösukat. Vieläkään en itselleni saanut Skewejä. No, ei haittaa. Lankana näissä Onlinen Supersockea. Tästä langastakaan en muuten ole vielä saanut omia sukkia. Ei haittaa sekään. On mukava sukittaa ihmisiä jotka osaa arvostaa tätä harrastusta.

(Kävi vähän kämmi tässä viikolla, menin tuntia liian aikaisin töihin. Jouduin sitte ihan metrolla päräyttämään Hakaniemeen Vihreään vyyhtiin. Lähdin kotiin kahden OnLine kerän kanssa. Töissä vitsailivat että pitää varoa etten sitte myöhästy)

Tänään vein löhö-päivälliselle sukat. Voi sitä huokausten määrää! Hovineidot sujahti heti jalkaan. "Iih kui ihkut! Mie voin pitää näitten kaa miun kaasomekkoa! Siinä on pitkät hulmuavat helmat. Laitan vielä tukan oikein nätiksi ni olen ihan Lady Of The House!" Kyllä taas sai parasta mahdollista palautetta neuloja. Lisäksi Neuloja saa palkaksi dinnerin. Dinneriä odottelen vesi kielellä sillä vienon pyynnön esittäjä on entinen ravintola-alan ihminen ja loihtii tuon tuosta mielettömiä safkoja. Aika hyvät kaupat, eh?

2 kommenttia:

  1. Oih, minä kuulen hätäsi ja skewitän sinut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih sepä olisikin perin ystävällistä ! Niin metsä vastaa kun sinne huudetaan!

      Poista