sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Bambuabesapien

Innostuin taas lukemaan ja neulomaan.
Tämä on Piclesin Mellow Sweater, joka on saatavissa Ravelystä (piclesin nettisivuilta) ilmasiks koossa xs. Muista koista joutuu sitte jo maksamaan.

Tämäkin paita on alotettu jo muutamaan otteessen. Hmm, ainakin kolmesti, kahdella eri langalla.
Ohjehan on oikeesti ihan hyvin ja selkeesti kirjotettu. Ekalla kerralla arvelin, etten mahdu tähän. Tokalla yrityksellä en ollut tyytyväinen olkapäiden lisäyksiin (ohjeessa langakierroin). Nyt sitten päätin, että mahdun tähän ja lisäykset tein Kfb:llä (suomeksi?). Mahottoman hyvä tuli nyt. Kannatti pari kertaa ekaks harjotella.


 Tosiaankin nyt sitten tämä yksilö on neulottu kolmosen puikoilla koossa xs. Lankana käytin Hjertegarnin Blend Bamboota iihanan turkoosissa värissä. Lankaa meni neljä kerää.

Hihojen pituutta arvoin. Sulo oli mun kanssa samaa mieltä siitä ettei nyt ainakaan tosta pituudesta enää paljo pidemmäksi. Ärsyttävää sitten vähä viileemmällä takin alla ku ranteissa on vilu. Nyt ei oo mihinkään kuvaan sattunu noita ainaoikein hihoja.





 Mutta niin siis. Mitä Mimmi luki neuloessa? Miksi hän nimesi projektin Abe Sapieniksi? Noh, Sulo mua pikkasen painostanutkin lukemaan B.P.R.D:tä . "Tässo yks tällanen hahmo, josta sä ehkä tykkäisit". Olihan siinä.Hellyyttävä Homunculus (verestä ja yrteistä tehty ihminen) nimeltään Roger. Aww. Onhan tuossa muitakin hyviä hahmoja, Abe Sapinen (thö kalamies) ja Johann Krauss (ektoplasma ukkeli, joka pystyy kommunikomaan kuolleiden kanssa). Jos tää paita olis ollu edes pikkasen vihertävä olisin nimenny tän Rogerin muistoksi.

Nyt onki sitte puikoilla edelleen muutama villatakki, yöpöydällä Sinuhe Egyptiläinen ja Douglas Adamsin Linnunrata. Postissa on kuulemma tulossa kahdeksas osa Invincibleen.

ps. Kiitos elämäni valolle taasen kuvista ja urhoollisuudesta ja myöskin oravatutkasta joka pelasti minut varmalta kuolemalta (ja kiitos myös homunculucsen korjauksesta... Makkarista kuulu äsken "Sä kirjotit homunculuksen väärin")


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti