perjantai 10. toukokuuta 2013

You old duffer


 Nyt on ollu kovin sinisiä nämä mun hommat. Tämä on Driftwood. Tätä yritin sillon tehdä langasta, josta myöhemmin tuli Space girl. En tosiaan tiedä mikä sillon oli vialla. Liian suuret puikot luulen.

Tämän nimittäin nipsuttelin kolmosilla, koko S. Lankana Novitan Wool ja Polku värissä Munakoiso. Pääväriä meni vajaa kolme kerää ja sit tota munista meni semmonen vajaa kerä.

Koin harmittavan takaiskun, lanka loppui ja hihat vielä tekemättä. Kaheleissa sitten huutelin langan perään ja eräs ihana kanssaneuloja SYTtäsi mulle kerän. Kiitoksia vaan Riikkikselle vielä tätäkin kautta.

Hauskasti menee toi raita tossa navan kohdalla. Vitsit. Ku näitä kuvia tässä kattoo ni on se kyllä hyvännäkönen paita. Sopii oikeen hyvin, hihat on hyvän pituset. Etuosakin onnistu oikein hyvin vaikka tehdessä tuo etuhalkiomikälie tuntu olevan napaan asti auki. Vaikken tainnu yhtäkään vartalo levennystä tai kavennusta tehdä.  Sopivasti just sain pari päivää sitten mutsilta kirpparituliaisina neljä pussia nappeja. Just sopivat tummansiniset pikkunapit löytyi sinisävysten pussukasta.

Tällähetkellä puikoilla on vielä yks sininen paita-asia, vihreä-harmaa villatakki ja sinimusta huivi. On se hyvä kuitenki näin kesää kohti mentäessä tehdä muutama villapaita :D





ps. KUUKAUSI!!!
I'll be here when it all gets weird

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti