sunnuntai 26. toukokuuta 2013

oj, vilken halsduk!

Taisin edellisessä merkinnässä mainita, etten enää ikinä tee näitä Välimäen huiveja. Sitä aina tulee suutuspäissään sanottua kaikkea... Mutta in my defence, tämä ei oo epämuotoinen. Tämon hyvin muodokas. Happy Street siis.

 Saatoin vähän hurahtaa Wallanderiin. Nimesin tämän Mariagatan kympiksi koska Kurtin osoite. Ehkä myös pikkasen huvittais lähtee käymään Ystadissa. Saatoin myös vähän hurahtaa neulomiseen.

Raverlyn mukaan tämän tekemiseen meni nimittäin kuusi päivää. Ei ihan menny tämäkään ohjeen mukaan. Kuuluis olla viel yks pari väriraitoja. Päätin etten todellakaan tee tätä enää yhtään. Loppuvaiheessa tässä oli kiinni keskimäärin kahdet ja puolet puikot. Yhdet metriset ja toiset pikkasen lyhyemmät. Saanen myös mainita, että päättelykerrokseen meni koko "Blodsband" jakso (kesto n.1,5h), tai ainaki tuntu siltä. BTW paras Wallanderi tähän mennessä: Mastermind.

Jokatapauksessa olen hyvin tyytyväinen tähän. Niijoo, valkonen on Villeä, musta Dissiä ja minttu Nallea. Pituutta tällä mötkäleellä on taas sellanen kevyt parimetriä.







Se olis kuulkaas kaksi maanantaita enää!

1 kommentti:

  1. Tuo on hieno! Mulla on kanssa happystreet tulossa, mutta ihan vasta ensimmäiset kerrokset olen tehny. Ruskee- lime- pinkki siitä sitten isona tulee. Kuulehan, neulottaisko jokuilta?

    VastaaPoista