tiistai 4. kesäkuuta 2013

Sporttismurffi

Muistanette varmaan, että multa paukahti selkä kuukausi sitten. Noh, otin fyssarin käskystä vaarin ja olen nyt muutaman viikon ajan treenannut noin kolme kertaa viikossa mun syviä vatsalihaksia. Nyt on kuto ja lihakset sen verran vahvistunut, jotta en oo ihan kuollu jumpan jälkeen. Olenkin intoutunut lisäämään vähän liikkeitä ja toistoja. Muutama kahvakuula juttukin on päässyt mukaan (eli vomamiespainojuttu koska en omista kahvakuulaa).

Voimaillessa on hyvä kuunnella musiikkia. Olenkin mielessäni pohdiskellut, että jos olisin jossain Motivuksessa tms vetämässä jumppia ni mulla olis kyllä maailman parhaimmat musiikit. Näin niinku vaatimattomasti sanottuna :D
(Josta tulikin ihan näin ykskaks mieleen ala-asteen liikunnan ope. Joka kerta ku oli sisäliikkaa Mimmi ryhmineen aerobikkasi. Joka helevetin kerta meillä oli sama musiikki, Modern Talkingin Joo ma haar joo ma soul. Muistaakseni)
En tiedä minkälaista jumppaa vetäisin siellä kuntoklubissa, varmaan jotain vähän tuhdimpaa tai ainaki sellast mis ei oo koreokrafiaa. Jokatapauksessa jumppa menisi näin:

1. Jumppa alkaisi vähän raskaammin, foo foghterssin legendaarisella rääkäsyllä THESE ARE MY FAMOUS LAST WOOOOOOOOOOORDS!!!

2. Siitä seuraisi sitten vähän diipimpi antautuminen You cant fix this. (Jos saatte käsiinne dokkarin nimeltä Sound City, tsekatkaa, tää o siit!)

3. Sit taas mentäs uuteen nousuun Graveyardin tahtiin. "I got no friends, only people that i know"

4. Koska kaikissa jumpissa täytyy olla jotain kaikille tuttua hyvän fiiliksen tuomiseksi, valitsisin tämän. Lisäksi Samae Koskisella on maailman kovin wolverine tatska.

5. Ja sit lopprenoutumiseen ja iiseilyyn tulis Jonsin Tornado. Tai sit tää vois tulla siihen kaikista raskaimpaan osioon, en oo viel päättäny.

Väleihin laittaisin viel kaikkii hyvii. Mua voi ihan hyvin pyytää ohjaajaks vaikka tän blögin kautta. Ihan voin tulla, hyvällä tuntipalkalla. En oo ikinä mitään aikuisia ohjannu..mut voidaan sit vaikka kuunnella musiikkia jos en niitä tekemisiä keksi.

Toinen asia:
Saatoin innostua. Dropsilla oli -30% (vai 35%) ainakin melkeen kaikki langat. Tilasin Poppelista alpakkaa. Totaalinen repsahdus tapahtui kuitenkin Tapion kaupassa...sitä pakettia odotellessa sitten vaan :D
Nää oli oikeesstaan tsemppilankoja. Kävin nimittäin hammaslääkärissä. Puolustuksekseni voin sanoa, että mulla on näille jo ohjekin katsottuna, ainakin toiselle.








Nyt laitan Wallanderin pyörimään ja neulon pikkasen.
Olis jo ens maanantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti