sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

This boy is too young to be singing the blues

Tavoitteena oli tehdä villatakki matkaa varten. Kunnianhimoinen tavoite ajattelin. No, takki on valmis ja matkaan aikaa vielä viikko.

Mrs. Garter on tämän mallin nimi ja se maksaa muutaman kolikon. Tää on ollu ostettuna jo varmaan vuoden päivät ja pariin otteeseen tätä oon alottanut mutta sit kuitenkin päätynyt purkamaan. Noin kaksi viikkoa sitten otin taas härkää sarvista. TOSIN alkuperäisessä ideassa olisin tehnyt kirkkaan vihreän vartalo osan ja tuolla harmaalla reunat.

Kyllä se niin kuulkaas on että jos epäilyttää ni kannattaa kysyy toista mielipidettä. Tai sitte vaan tehdä ja päätyä purkamaan. Sisarella on onneks visusilmää ja feissarin keskustelussa saa lähetettyä kuvia.


Kyllä tuli hyvät värit. Harmaa on Limaa jonka hankin poppelin lahjakortilla (koska en saanu tuotetta eikä kukaan ekaks ilmottanu mulle mitää, yhyy. Mutta loppujenlopuksi asia järjestyi näin, jee)  ja pellavankeltainen on kaksinkertaista Dropsin alpakkaa. Ruskeat napit omasta nappilootasta.

En voi käsittää kuinka tää onnistui näin hyvin! Ja kivuttomasti. X-Filesii kattoessa neulominen soljui oikein mukavasti.






En varmaan ole ikinä saanu nappeja osumaan reikien kanssa. 
Taskut oli kans uusi kokemus. Nekin onnistui. Jee.

Kuvista kiitän Sisarta...ja Stiiven Westiä inspiraatiosta. Parhaat kuvat ikinä. 









Pässön
of the risu.











7 kommenttia:

  1. Okei.. :D Ootko ihan kunnossa..näin ajattelin kun ekaa kertaa blogiisi eksyn. ;) No ei vais. Aika kivan näköinen takki, taskut kyllä pitää olla!

    VastaaPoista
  2. Mahtava villatakki, ja malli! Kevättä näyttäis olevan rinnassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos. Ja Juu kevättä on rinnoissa..molemmissa

      Poista
  3. Tää on kattellu tätä samaa ohjetta moneen otteeseen mut aina siirtynyt tekeminen. Tosi kivannäkönen ja värit on just jätte bra!

    VastaaPoista
  4. Hänelle suosittelen ottamaan puikot kouraan ja leffa\sarja\kuuntelukirrja\levy mikä vaan pyörii ! Hyvä tulee

    VastaaPoista