perjantai 16. maaliskuuta 2012

Haarniska

 Bee Vest. Valmis. Viikon verran tätä tikuttelin menemään koulun käytävillä. "Sullahan on kätevä harrastus" sano Jalo ku opettajaa odoteltiin. Etukappaleita tehdessäni vasta hoksasin et tää on vähä haarniskan näkönen. Thornesii on katottu selkeesti. Harmi vaa et kakkos kautta saadaanki nyt sit venailla jonkun aikaa. höh.
Lankana käytin kolme kerää Gjestal Brisiä, jossa on soijaa ja villaa. Ihanan pehmoinen ja lämmin siis. Tähän tuli vahingossa pienet hihat ni voin kesäiltana/-aamuna viilettää pyörällä haarniska päällä. AH, kesäillat. Päärynäsiideri, viltti, nachoja ja hyvää seuraa. Nachojen tilalla voi myös olla viinirypäleitä.

Tässä kuvassa näytän mun haboja. Sulo sano etten haluu tällasta kuvaa. Haluunpas. Meillä oli menneellä viikolla kuntotesti. Vedin sen ihan täböö. Niin kovalla temmolla ku vaan kropasta lähtee. 27-28 punnerrusta, kyykkyä ja vatsaa puolessa minuutissa. Erikseen siis.Täydet pisteet kaikista. Rehentelin himassa et kui kova oon ja seuraavana päivänä Sulo vittuili mulle ku olin ihan jumissa. Ilkee ja kateellinen. Onneks nyt jo helpottaa ku sivelin lihaksiin mobilaattia. Saatoin myös joutua ottamaan hieman lihaksia rentouttavaa rohtoa. Sanoin et rehentelin, koska liikka on ainoo kouluaine jossa oon ikinä ollu oikeesti hyvä. Syvällistä. Ihmettelen et kui kykenin tollaseen suoritukseen, ku en juurikaan muuta tee ku kävele ja jumpattele lapsia.
Nyt on kaikkien aika ottaa muru kainaloon ja käpertyä sohvalle kuuntelemaan ihanaa musiikkia!

2 kommenttia:

  1. Hyvän haarniskan olet tehnyt! Kivan näköistä tuo mallineule :) Ja sit kun kesäiltana lähdet picnicille ja laitat tuon kaveriksi mekon taikka jotain muuta kesäisempää niin en jaksa uskoa että tuo näyttää peltipaidalta.

    Teillä taitaa nyt olla se tilanne, että Sulon on vaikea myöntää, että sä olen nyt vaan paremmassa habassa kun se itse on. Lihasrelaksantin käyttö seuraavana päivänä ei tee suorituksesta sen huononpaa.

    VastaaPoista
  2. haha :D Kiitos viisaista sanoista.

    VastaaPoista