perjantai 30. maaliskuuta 2012

Maa ja taivas


 Täs on hei tää mikä jäi välistä. Ennenkun ihan kokonaan unohdan laittaa sen tänne muistiin.
Eräänä kurjana hetkenä päätin piristää itseäni. Lankojen tilailun sijaan annoin itselleni luvan ostaa jonkun ihanan Stephen Westin huiviohjeen. Valinta oli sinällään vaikea, koska malleja oli niin monta ihanaa. Lähdin karsimaan. "Toi on ihan simppeli ja voi vähän modettaa Groovea, toi nyt ei oo mikään niin kummonen, tossa on vaan ihanat langat..." Olin jo jonkun aikaa kattellu Earth and Wind huivia. Mikään älyvaikee ei tämäkään ole, mutta...ihana. Sit laitoin vaan silmät kiinni ja ostaa humpsautin tän. Värimaailmaa vaihtamalla tästä saa vaikka sille Lontoosta-mukin-tuoneelle-veljelle joululahjan. Eks niin? (Ajattelin sille maastovihree/harmaa/musta?)
 Palatakseni takas tähän :D Alkuun pelästyin Intarsia tekniikkaa. Mikä se on? mitvit. Miesten neuleiden kirjassa oli tosi monta intarsia tekniikka ohjetta ja ne oli niiiin epäselviä. No, otin härkää sarvista ja tajusin että tämä kamalan hankala tekniikka ei sit ollutkaa niin vaikee :DD Nolottaa ihan. Kui monta kivaa juttua hylkäsin "pelottavan" tekniikan vuoksi! hmph. Onneks kirja on tossa hyllyssä.

Tosiaan, malli on Earth and sky, koossa small. Seiskaveikkaa ja kaikkia värejä jos varaa kerän verran ni hyvin pärjää.
Langat on jo seuraavaan, siitä tulee vähän kevyempi.

2 kommenttia:

  1. Ihana! Tuo miesversiokin kuulostaa jo nyt hyvältä- jään odottamaan valmista :) Hihihii. Sulle on "ylläripylläri" tulossa... Tuskin maltan itsekään odottaa. Nähdään ensiviikolla!

    VastaaPoista