torstai 12. huhtikuuta 2012

Neiti PelaQ

 Oih mikä kevät! Golf kentälläkään ei enää oo (paljon) lunta ja tohon rangellekin on näköjään jo pystytetty jotain lippujakin. Kyllä siel viimeseen asti ihmiset jaksoi hiihtää...Nyt sukset kaappiin ja pyörä alle!
Käytiin kesäfiilistelemässä Plantagenissa. Minä sain fuksian punaisen pelakuun. Hihi. Aion tehdä meidän parvekkeesta oikeen keitaan! Suunnittelin hakevani kesäksi tälle paahtavalle parvekkeelle oliivipuun...ja muitakin hyötykasveja. Kylvin jo (Sulon töistä tuomat danoninon) basilikat ja timjamit sekä chilit. Täytyy juoda toi maito veke ni saan sitte vielä kirsikkatomaatitkin multaan. Jeij! Mä jotenki jo nään kuinka mä site juon aamukahvia ja napsin omia tomskuja happarin päälle..ah, tulis jo kesääää!
 Nyt on taas iskenyt villatakki himo. Tämä on Abalone ja se löytyy ilmaseksi raverlystä. Tää on ollut jo jonkun aikaa valmiina ja käytössä todettu erittäin hyväksi. Lankana Florica..sitä samaa edelleen. Jos jollakin on tarvetta kahdelle kokonaiselle ja yhdelle ei-ihan-kokonaiselle (=käytetty noin 15m)-kerälle niin vinkatkaa. Lanka on vääräkierteistä, mutta varsin hyvää jälkeä saa aikaiseksi (kuten kuvasta näkyy :D)
Itsensä kuvaaminen villatakki päällä on kohtalaisen hankalaa...

1 kommentti:

  1. Heips, piti tulla pirteän kommenttisi jälkeen kurkkaamaan, että mitä täällä piileekään :) Villatakki on nätti ja ihanan keväisen värinen. Ihmettelen edelleen sitä, miten kaikki muut löytävät niin älyttömän siistejä ja toimivia malleja villatakkeihin. Minun kohtaloni lienee sitten bongata vain ne kolhot (En ihan kamalasti takkeja sitten yllättäen neulokaan...).

    Minäkin tahtoisin saada viidakon parvekkeelle. Se vaan osoittautui ainakin viime vuonna hitusen vaikeaksi... Saa nähdä pysyvätkö omat kesäistutukseni/kylvöni hengissä kyllin pitkään selviytyäkseen kesästä parvekkeella. Olen jotensakin etevä tappamaan kaikki talouden kasvit tavalla tai toisella, biologitaustasta saa varmaan jotakin pisteitä tähän :D Toivottavasti sinulla onnistuu paremmin!

    VastaaPoista