maanantai 9. heinäkuuta 2012

Popontai

 Sunnuntai on Vermopäivä. Eilen oli sunnuntai, joten loikkasimme pyörän selkään ja suuntasimme kuuman kosteassa (minä tunsin mombasaaaan) ilmassa koti ravirataa. Pienoinen pettymys viimeviikkoiseen. Myyjiä oli paikalla muutama hassu rivi. Möh. (Viime sunnuntaina parkkis oli ihan tupaten täynnä. Olin maailman paras Mimmi ku löysin Sulolle monen monta sarjakuvaa). Totesin Sulolle et, noh eipä siellä tarvii olla ku yks hyvä pöytä. Sielläpä oli se yks hyvä pöytä.
Löysin Reebokit! Kympin! Kysyin myyjältä et kui kengät on vielä pöydällä. Kerran tai kaks kävelty, eli ihan täydellisessä kunnossa. Oli näitä muutama ihminen jo kokeillu, mutta kaikille liian suuret tai pienet. Hyvät mulle. Nopea Googlaus kertoo, että nää on Uslu Airlines kynsilakka/diskopallot. Uslu on siis minulle uusi tuttavuus, kauneuden ja meikkien saralla. Kengät on kevät/kesä 2010 mallistosta. Nice!
Kun pääsimme Sellon kinkin buffa lounaan jälkeen takas himaan päätin retrosti alkaa puhdistamaan näitä. Nappasin hammastahnaa ja harjan ja hoplaa, putskliin.


Sulo intoutui puhdistamaan omat kenkänsä. Toi on ihan vaan pikkusen kenkäfriikki. Alakuvassa aktiivisemmin käytössä olevat popot.
 Ennen.

Ja jälkeen. Edelleen vituttaa nää bloggerin kuvankääntötemput. Eiköhän tuosta nyt kumminski saa jotenki selvää :D

Ilokseni saanen myös ilmoittaa, että hääkenkäongelma on ratkaistu. Nettikaupasta ei edelleenkään ole kuulunit mitään. Ostin eilen KooKengästä punaiset oxit. Jeij!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti