maanantai 23. heinäkuuta 2012

Whale

 Malli on nimeltänsä Blue Whale. Stepheniähän tämä. Viimeset kierrokset, tuskien taival. Täytyis aina muistaa psyykata ittensä näihin Westeihin. Kuvassa ei näy hyvin, mutta siis tossa on erilaisia pintoja. Oikeeta, nurjaa ja helmeä. Mukava oli tehdä mut mukavaa ku tää o valmis.
Lankana käytin Ruotsin villaa. Todellisuudessa väri on vaalea minttu, ei sellanen ällö, vaan just hyvä. Alakuvassa väri on lähempänä totuutta. En oo nyt ihan varma, mut tää lanka saattaa olla Visjögarnia. Kirjotan tähän nyt ittelleni muistiin, että se samasta kaupasta ostettu multivärinen lanka voi olla Ombréa. Korjatkaa jos tiedätte paremmin.
 Olisin veikannut lankaa jonkun sortin merinosilkiksi, paperimaisen olemuksen ja pehmeyden puolesta. Jos tää nyt on tota ni 100% villaa. Ei kutita (vertaa vironvilla).
Nyt onki jännät paikat. Fyssarin määräyksestä neulomista on nyt vähennettävä. Ei, selkäongelmat on jo menneen talven lumia. Niskakipuilu on tän syksyn (kesän?) uusi trendi. Milloin mulle koittaa se terve päivä?
Sunnuntaisin tuttuun tapaan Vermoillaan. Parasta on se, et Sulo on alkanu käydä siel mun kaa. Kiitos sen erään sunnuntain, jolloin löysin sille (meille) ison kasan X-MENejä ja Hulkkia. Eilinen kirppuilutulos jäi vähän laihaksi, mun osalta. Toi yks löysi hienon kehystetyn kuvan galaksin mäheimmästä palkkionmetsästäjästä. Boba Fett. Tottakai kehystetty kuva piti sit asettaa yöpöydälle. Toisilla on yöpöydällä rakkaiden kuvia, meillä Fett.  Hohhoijaa :D

ps. Parasta nyt: "Mä haluun kampaa sun tukkaa, anna harja" sanoi muruseni ja kampasi Mimsin tukan. Parasta myös Bane, Comissioner Gordon ja Batman sekä mahtis leffaseura.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti