keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

THROK!

Meillä on ollu nyt jostain syystä hirveen zombie painotteista tämä elo. Lähinnä Walking Deadia. Sulo pelaa ja Mimmi lukee ..sarjaa uudelleen, koska 4 vuotta sitten Mimmin englanninkielen/sarjakuvien lukutaiuto oli ihan surkee ja puolet jutuista meni ohi.

Se on kummallista, että ku alottaa uuden jutun ni vanhat neulehommat ei edisty ollenkaan. Jostain syystä tuumin et tän tekemisestä saa intoa keskeneräisiin. Nojoo, tavallaan sainki intoa, mut ei ne vanhat edenny olleskaan.

Malli löytyy Räveltämöstä nimellä Recipe of the month :: eylet yoke sweater ja hän on ilmainen. Tää oli mun ihka ensimmäinen ylhäältä alotettu villis. Aivoton ja helppo neuloa lukiessa. Lankana seiskaveikka, jota meni ainaki yks kokonainen kerä ja jonkun verran toista. Mitä mun pitäis tehdä tolle kaulukselle? Pitäiskö tehdä mitään? Kaulaosa on hirveen suuri, pysyy kuitenki päällä. Tavallan tää on ihan kiva tällai, mut rupeeks se sit häiritsee? En tiedä. Katsotaan miten se käytännössä sitte toimii. Eilen illalla olis ollu käyttöö. Varjossa sateen jälkeen ilma tuntu hyiseltä pelkässä teepassa. Otan tän kyl kaiken varalta tänään mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti