tiistai 3. heinäkuuta 2012

Itkupotkuraivarit

 Tein taas kaulahuivin. Tästä piti tulla häihin vaihtoehtoinen huivi, vaan kuinkas sitten kävikään?
Tilattiin Sulon kanssa kenkulit juhliin. Ne tuli tänään. Onnessani loikin kokeilemaan omiani. Ne on liian isot. Koon piti olla naisten 7.5 (eur 38) mulle oli sitte kivasti laitettu miesten 7.5 (= 40)!! Voi v*tun v*ttu! Kiehuin raivoissani! Itku pääs kans.
Sulo laitto sitte mailia ruottalaiseen nettikauppaan ja kysyi, että jos nyt sitte tilaan uudet ja palautan vanhat ni tuleehan ne 100% varmasti koossa 38. Ei oo viel tullu vastausta.


 Anyway, kokeilin sitte niit kenkiä mekon kanssa, jonka ajattelin laittaa. Näytti ihan tyhmältä. Kaikki näytti tyhmältä. Olo oli pellehermanni, liian suuret kengät jalassa. Eli nyt meni sit mekkokin vaihtton. Huoh. Just ku ajattelin et nonni kaikki on sit valmista. Katotaan ny tuleeko kenkuleita ollenkaan, vai ostanko vaan ostarin Koosta siniset Oxit, lienee helpompaa niin.
Huivi. Se on Light in shadows. Tein vissiin jotenki väärin tän ku lankaa ei menny paljo ollenkaa. Musta on mystistä kirpparivillaa ja harmaa Ruåttista tuotua mulperisilkkiä. Ihanan pehmoinen on kyllä tää, että eiköhän käyttöä löydy. Sattuupa tässä sopivasti olemaan Bättiksen väritys. Joku keltanen pikkujutska viel ja fädääm, Dark Knight Rises ensi-ilta asu on valmis.
Kenkäraivoissain meuhkasin, et puran tän. Onneks en alkanu purkaa :D Voin tehdä toisen tällasen sitte tosta päävärin lopusta.
ps. Parasta nyt: Kummiboi osotti Peppi Pitkätossua ja sanoi "Mimmi"
Plus työterveyshuolto (=rokotteet, lähetteet optikolle näöntarkastukseen sekä fyssarille)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti