sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pyykkipäivä

-Seuraava teksti sisältää sekavaa selostusta vaatteista-

Aina näin pyykkipäivinä sitä ihmettelee, että ketä täällä oikein asuu. Täällä pitäisi asustella kaksi noin 25-vuotiasta ihmistä. Kaksi aikuista, ei lapsia tai teinejä. Siltikin mua aina pyykkipäivinä naurattaa nää meidän releet. 
Kokosin tähän teidän nähtäville nyt mun iha lempparipaidat. On bändipaitaa, pari StarWarssii, smurffii, bätmäniä, kapteeni amerikkaa..Sulollahan ei muuta ookaa ku bändi- ja sarjakuvapaitoja. Miks mulla ei oo mitää aikuistenvaatteita? Arvatkaa kui vaikee on lähtee jonneki ulos, varsinkin näin talvella. Kivoja kesätoppeja mulla kyllä on.
Meidän Sulon kanssa pitää aina välillä vähän koordinoida tätä pukeutumista. Meinaan niin, ettei molemmilla vaan oo samaan aikaan samassa paikkaa päällä ruutupaitaa ja farkkuja. Eks yleensä pariskunnat nimenomaan värikoordinoi niiden vaatteet? Meillä oli ainaki lukiossa sellanen pariskunta, joilla oli aina samanvärinen paita. Jotenki muistelen, et niillä olis aika usein vielä ollu sellaset ihan kirkkaankeltaset Wescin paidat. Vai olisko toisella ollu huppari ja toisella teepaita. En muista, mut se keltasuus on kyllä jääny mieleen.  Siellä ne sitte söpösti ruokajonossa pussaili.

Mulla on vissiin joku kriisi. Eks kakskytviisvuotiaana pitäs olla yks lapsi ja jos ei sitä oo ni ainakin ura. Tai ehkä ennemminkin alkava loistokas ura. Pitäs olla joku hirveen hieno englanninkielinen ammattinimike ja vaatekaapissa oikee kunnon jakkupuku kokoelma. Jos ei jakkupukuja ni ainaskii viis bleiseriä, jotain "smart and casual" vaatetta, kolmet suorat housut, kauluspaitoja kakstoista, kravaatteja kaikissa sateenkaaren väreissä, pitkä villakangastakki, läppärilaukku ja kymmenen paria korkkareita. Mulla on kyllä oikeestaan se villakangastakki, se ei tosin oo pitkä.
Kattelin ihan vaan huvikseni henkkamaukan nettikauppaa. Eksyin jotenkin lastenvaateosastolle. Jotenkin ihan vaan vahingossa ku kattelin olisko siellä mitään siistiä Star Wars paitaa koossa 158. Meinasin pudota sohvalta. Oikeesti! Miksei lapsille tehdä lastenvaatteita? Mihin tollanen just yli metrinen tytteliini tarvii kansitakkia? Eihän sellasessa voi edes leikkiä! Muah!

 Ja nyt ku oon tällasella tuulella ni lisään tähän myös ihan puskista tällasen ihmetyksen aiheen, että miks lastenhuoneen pitää olla valkonen?
 

 
Ostin kirpparilta itelleni eurolla Myy-paidan. Prkl!

1 kommentti:

  1. Itselläni ainakin on ollut juuri tavoitteena, että olisi ammatti jossa ei tarvii laittaa jakkupukua päälle.
    Tässä huushollissa moni vaate onkin "sain tän 15 vuotta sitten; onhan tässä jo pari reikää, mutta ku tää on niin mukava, kotona menee ihan hyvin" -tyylisiä.

    Hieno Myy-paita!

    VastaaPoista