keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kinkkelaadekoff

 Kävin tänää vähä kiertelemässä kirppareita. Kahdessa vaan, joten todellakin vähän :D Täytyy kyllä sanoa, et reissu oli pöyristyttävä. Kävin Mannerheimintiellä sijaitsevaan DoM-ip kirpparilla sekä Kannelmäen aseman Ainossa. Oon Domissa aiemmin muutaman kerran käynyt. Jotenkii mulle oli jäänyt mieleen et siellä oli ihan hyväkuntosia henkkamaukka/zara/vila/ctrl/volcom jnejne vaatteita. Aino nyt aina osaa yllättää, sinne en nyt kovin suuirin toivein mennytkään.
 No ei sattunu tälläkertaaa olemaan hyviä vaatteita kummassankaan ei. Siis toki, vaatteitahan oli joo. Oikeesti! Kolme(toista) vuotta sitten ostettu, paljon pidetty ja pesty (=nyppyinen ja haalistunut) Henkkamaukan perus pitkähihanen teeppa ei ole enää siinä kunnossa "Laadukas paita", eikä missään nimessä viiden euron arvoinen. Muutenkaan käyttäis kirpparilla sanoja hooäm ja laadukas, samassa lauseessa.  Olis toisessa ollu yks kiva punanen tekonahkatakki...josta vetskari rikki (ok, ei mitää, pidän auki) mutta, tämä paikan 84 reipas myyjä oli sitte niitannut paikkalapun takkiin kiinni. En tainnut mainita hintaa? 15e. Olis pitäny ottaa kuva kamalasta epämääräsen vihree-harmaa raidallisesta Benettonin topista. "Isoisän nyppyset kalsarit" olis hyvä lause kuvaamaan ko tapausta. NELJÄ EUROA. Haloo! Ja tiedoksi vaan, kukaan ei osta ex-mustaa, saumoista irvistävää ja nyppystä Niken jumppatoppia seittämällä ekellä.

Tein taas pipon. Aurora Expanse on mallin nimi.
Oikein on hyvä. Ei toi mallikuvio nyt niin hyvin näy tässä rauhallisemmassakaan versiossa.











ps. Vähänkö olis siistiä jos työväenopistoon tulis kurssi, jossa opetellaan Klingonia.Luulen että suomesta löytyis muutama trekkeri opeks. Minnehän voisin lähettää vinkin? Vai tarviiko opetella ite. Vähänkö olis siistiä. Joltain kanavalta tulee sellanen ohjelma ku Maailmanlopun odottajat ja siinä oli sellanen maailmanlopun odottajaperhe, jotka oli opetellu jotain kuollutta kieltä, et ne voi sitte kommunikoida toisilleen ilman et kukaa ymmärtää. Voitas Sulon kanssa kommunikoida örähdyksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti