keskiviikko 20. helmikuuta 2013

"Voisitsä pelaa?"

Terve tuloa taasen Sulon Seurassa osion toiseen jaksoon!

Tässä osassa pelaamme pleikkarilla peliä nimeltä Ni No Kuni - Wrath of the white witch. Peli on alunperin julkaistu jollekin toiselle koneelle mutta nyttemmin myös Pleikkarille.

Meillä täällä hypetys peliä kohtaan alkoi jo varmaan yli puoli vuotta sitten. Miksi? No siksi, koska kehittelijänä oli mukana Studio Ghibli. Sulo tilasikin heti kun mahdollista pelistä tollasen erikoisjulkaisun. "Kai sä kerroit sun blogissa, et jenkeis maksetaan jotai neljähunttii tost boxista?"

Ghiblimäiseen tapaan pelissä on paljon kaikkia hauskoja öttiäisiä. Pelissä seikkaillaan todellisuuden ja rinnakkaistodellisuusfantasiamaailman välillä. Muutaman kerran matkustetaan ajassa. Tämä turkoosi kaveri on Drippy.

Mitä pelissä tehdään? Noh, tämähän on sekoitus jotain Miyazakin leffaa, Pokemonia ja Final fantasya. Päähenkilö (ja ukko jolla pelataan) on poika nimeltä Oliver. Surkeiden sattumusten kautta Ollie joutuu (ennemminkin pääsee) fantasiamaailmaan. Tottakai, toinen maailma on uhattuna ja Ollie on ainoa henkilö joka voi auttaa. Tämä Drippy on hänen haltijakumminsa ja mentoori.

Mikä on pelin tavoite? - Voittaa paha hyvyydellä.

Neulojan plussat:
+ Kuten otsikkokin kertoo, tää on neulojalle hyvin koukuttavaa katsottavaa...pelasinhan työttömyysaikanani Pokemon Lisää tähän värin läpi.
+ Hauska juoni
+ Maisemat
+ Musat

Miinukset
- Tekee mieli kattoo Liikkuva linna ja Henkien kätkemä

Mitä mieltä on Sulo? "Parhaimpia pelejä kyllä miesmuistiin. Teininä pelas tallasia"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti