sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Muoto on rakenteen mahdollisuutta

Nyt on raitakausi. En tiedä miksi mua nyt niin kovin viehättää moinen tekniikka. Yhä viehättää myös pitkulainen olomuoto.
 Tälläkertaa puikoilta putkahti Different lines, jonka nimesin Sammaleen biisin mukaan Näennäiskäännäiseksi.

Kävin tässä muutama viikko sitten mutsin lankalaatikolla. Sain puoli pussia jämiksiä. Yksi jämiksistä oli väärän värinen Zirton. Mun rojektiin väri on vallan mainio. Keltainen on ihan itse käsinvärjättyä Tico Ticoa.
Isoja raitoja tuli yhteensä 16, ohjeen mukaan 14. Tuumasin, et paskat, en halua tänne kummallisen kokosta pikkunöttöä, joten käytin kaiken.Viimeseen raitaan käytinkin muutaman kerroksen verran TicoTicoa värissä turkoosi-vihreä. Mielestäni uppoaa ihan hyvin tonne sekaan. Vimosella keltasella kerroksella laskin silmukoita olevan vaan 250 kpl.

Vinkkinä itselleni voisin sanoa, että valmiiksi kummallisen muotosta huivia ei kannata venyttää vielä kummallisempaan muotoon. Pituutta sellaset pari metriä? Kolme kertaa kaulan ympäri on hyvä pituus. En oikeen tiedä miten tän olis saanu virutettua sellaseks Star Trekin logoksi...?





ps. Sitte ko sukulaispojat on vähän vanhempia, ni Mimmitäti ja Sulosetä soittaa vinyyliltä muksuille hurjaakin hurjemman merirosvoseikkailun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti