tiistai 12. helmikuuta 2013

If people did not sometimes do silly things, nothing intelligent would ever get done.


Sulolla on maanantaisin jooga. Sehän tietenkin tarkoittaa sitä, että mulla on puoltoista tuntia MimmiAikaa. Se taas tarkoittaa sitä, että neulon ekaks vähän neulon ja katon telkkua, sit laitan Spotifyn soimaan (rokki asema) ja joraan ihan täysiä. Teen maanantaiseen tapaan nakki/makkarakastiketta ja bailaan ihan täböö Offspringiä , Bonkkarin parhaimpia tukkarokkibiisejä (Livin on a prayer ja You give love a bad name on parhaimpia) ja  3 doors downin kryproniittia. Kyse ei ole siitä, ettenkö kehtaisi bailata sillon ku Sulo on täällä, en jaksa kuunnella ku toi valittaa et on nolon näköstä. Pienenä olin tosi kova kotibailaaja. Sillon vanhoihin hyviin aikoihin oli hyvät sessiot, ku tuli viel Bumtsibum. Mutsi sano, et Mimmi tanssii kymppiuutisetki läpi.

Tanssahtelun lomassa sain valmiiksi toisen Metalousen. Ristin tämän Unicorn poweriksi. Lankana Cewecin Delanoa ja sitte ihan vaan Rose mohairia. Meinas ton mohairin kanssa tulla stressi ku luulin et mul on kaks kerää, ei ollu ku puolikas. Onneks rakas sisareni riensi apuun. Ei kerrota kenellekää, että valkoset on eri sävyjä.

Tilasin Varustelekasta ittelleni kympillä takin. Tää varmasti menee ihan hyvin sen kanssa. Tarttis muuten tehdä joku hyvän värinen ja naisekas kaulis ja myssy sen takin kanssa...hmmm...mullahan tossa on noita lankoja...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti