tiistai 2. elokuuta 2011

Day 2 - your least favourite song

Tätä piti oikee miettiä. Ekaks kelasin et irinan pokka on sellanen todella huono kappale. En tykkää yhtään siitäkään. Vielä vähemmän tykkään tästä:


 
En voi tajuta miten tällanen musiikki voi olla suosittua. Kuinka tää voi olla kenenkään mielestä hyvää musiikkia. Mistä tää tyyppi on ees tullu? AINIIN, sillä oli se biisi jonka ainoo hyvä kohta oli kopioitu muualta. Raa! Nykyään radiosta kuuluu vaan musaa jossa..

a) Ihaillaan alkoholia. Humala on jumala. Sä oot niin coool ku oot sellases kunnos ettet tajuu ees et mis oot. Mit Vit. "Jööö, tosi siistii vedettii perseet ja sit laattasin puskaa ja sit taas dogasin lisää ja olin iha pleksit. Mentii ihquina baarii ja sit joku laitto mua ja nyt mul on kuppa, mut siistii on ja jeejee, huomen uusixx"
Me ollaan Sulon kanssa käyty monenmonta keskustelua tästä samasta aiheesta. Oikeesti, mitä hienoo on dokaamisessa? Nää biisit antaa nyt kyl ihan väärän kuvan. Humalassa ollaan niiiin paljon coolimpia eikä mitkää säännöt koske meit ku ollaa nii gänäs. Jurrissa saa sekoilla..oikeestaa pitää. Jonne-maarit ja Jiri-johanna juo kaks ykköskaljaa ja riehuu sit tuol kaupungilla koska Aste tekee samoin. Pienet häät oli toinen paskabiisivaihtoehto tähän. "Iha sama, tänää on perjantai, ei välii vaiks huomen pitäs olla kunnossa, p-a-k-k-o ottaa jotaii! Oho, join "salmarii tuopista" ja olin nii jurris, en muista mitää mut oli niiiiin siistii! Aamulla kauhee darra mut silti voin urheilla."
Mä oon oikeesti huolissani niistä 15-17-vuotiaista kakaroista jotka kuuntelee tällasia lyriikoita. Ei ne tajuu ko.biisi on (toivottavasti) tehty läpällä. Olen myös huolissani niistä täys-ikäsistä jotka bilettää joka viikonloppu. "Ai sä olit vaa himas koko vkl. Viikonloppu ei oo mitää ilman kunnon kännejä ja biletystä!" Sit ihmetellään miks 23-vuotiaana on rytmihäiriöitä ja kädet tärisee...

b) Kertsi / biitti on otettu jostain vanhasta biisistä. JLo:lla Lambada, rihannalla Michael Jacksonii...luulis et näil on varaa keksii jotai omaa..

Ei muuta.

ps. Kyllä, itsekin saatan ottaa joskus siiderin tai kaks.

2 kommenttia:

  1. Komppaan sua ihan täysin tuossa dokaamisjutussa. Mitä kovenpi känni- sitä parempi. Ja onhan sen nyt vaan niin upeeta herätä tukka oksennuksessa... Vittu joo- viikonlopun viihde on pääasia!

    Sillointällöin siideti tai pari on paikallaan- ja viini maistuu pizzan kanssa tosi hyvältä. Mutta otetaa vaan sen verran, että hymy pysyy kauniina ja pystyy kävelee korkokengillä ;)

    VastaaPoista
  2. Amen to that! Sain muutama tunti sitte tietää et ollaan menossa lauantaina kotibileisiin xD Nyt neulon ihan onnessani täällä 198yds of heavenia emännälle

    VastaaPoista