sunnuntai 28. elokuuta 2011

Saa nauraa

Pelailtiin Sulon kanssa pitkästä aikaa Rock Band ykköstä. Tää biisi! Kuullu viimeks varmaa kaks vuotta sitten. Himmeet talvifiilikset.. Ihana.

Mä en ymmärrä mitä mun Stripe Studylle tapahtui xDD Laskuvirhe perhaps? Lankana Dropsin alpakka, keltasta meni kerä sinistä pikkasen yli puol kerää.
Kaikilla muilla on hirveen hienot ja symmetriset huivit. xDD Yritin epätoivoisesti venyttääkin tätä, mut eihän se mitään auttanu xD Ei menny niinku Strömsössä tää hommeli. Onneks Sulo lohdutti: "Wolverinen värit!"
 Rumuudesta huolimatta tulee kyllä käyttöön. Ei pidä hyljeksiä jos toinen on ruma. (Muistuipa tästä mieleeni nämä.)
Huomatkaa myös tän päiväinen kirppislöytö. Volcomin ToppiMekkoPaituli. Ei varmaan kertaakaan pidetty, saatikka sitten pesty, kaks euroo. Kiitoooosh.
Pidin tätä Sulon failan synttäripäivällisillä (mustien housujen kanssa). Siel on kyl tarjolla aina niin hyvää ruokaa! Tänään RRLP oli valmistanut sienikeittoa alkajaisiksi, pääruokana oli yrteillä ja mozzarellalla täytettyjä kanan fileetä riisillä ja hedelmäsalaatilla (note to self: Tee joku päivä hedelmäistä salaattia) plus jälkkäriksi uuniomenamössöä vaniljajätskin kera. OOOOMNOMNOM!!


Nyt meen jatkaa iltaa ystävieni Benin ja Jerryn seurassa.

3 kommenttia:

  1. WoW,nice shawl!!!I like the colors.
    Give it a pattern to knit?

    Greetings,Romy

    VastaaPoista
  2. Thanks. Its nothing like it should be..xD
    Original pattern is Stripe Study from Raverly.

    VastaaPoista
  3. Tuo huivihan on ihan mainio! Mä haluan kans tuollaisen epäsymmetrisen!

    VastaaPoista