perjantai 26. elokuuta 2011

Väriteoria

day 06 - a song that reminds you of somewhere
Rubik <3 Käytiin keskiviikkona (ja tiistaina xD) kattelemassa vanhalla ilmaista keikkaa.  Tiistai suluissa koska Sulo oli kattonu väärin. Mentiin onnellisina tiistaina paikalle ja kummasteltiin miks jengiä on niin vähän. Katsojat oli muutenkin just ja just 18v rokkityttöjä. Kello tuli kymmenen ja bändi saapui lavalle "Mä luulin et ne on vähä sellasii hippityylisiä....Onks toi laulaja jossain toisessaki bändissä...?" Muutaman minuutin päästä meille selvisi, että esiintyjä onkin Pirvate Line. Dääääääääääm! Keskiviikkona  lähdettiinkin uudella onnella. Tupa oli niiin täynnä et ei nähty muuta ku kitaristin ohimo. Mut silti paras..ja tää oli vika biisi ennen encoree <3 Mii laiki!


Puikot on suhissu. Pimenevät illat ajaa mut paksujen lankojen luokse. Haaveissani juoksentelen kirpeänä lokakuisena aamuna nahkatakki päällä ihanan suuressa kaulurissa bussiin jossa on tilaa istua. Ah. 


Malli on Raverlystä, ilmainen ja nimeltään Color theory. 5mm puikot oli ihanan suuret! Lankana käytin Novitan mustaa Tempoa (...jota ei perkele enää myydä!) ja Puro Kukkakedon jämiä. Noin kerän verran meni molempia lankoja. Oikeesti toi ei oo noin hirveen näkönen. 
Puikoilta valmistui myös toinen kauluri. Sen esittelen myöhemmin, kunhan saan neulottua siihen sopivan piposen. 


ps. Parasta nyt: Herätä siihen ku toinen sanoo "Keitin sulle jo aamukahvit"

2 kommenttia: