maanantai 29. elokuuta 2011

Punaista ja makeaa

Hihii! Täs se setti nyt o. Ulkona on tänään sopivan viluisa et kauluri menis teepan ja nahkiksen kanssa kivasti. Pipo on vielä ehkä vähän liikaa. 

Pipautus on Novitan Tempoa, malli Raverlystä nimellä Terracotta slouch. Pipaa joutu vähän säätää. Halusin semisti mallia smurffi, mut en kuitenkaan mitää mössykkää joka on kokoajan silmillä. Kolmannen purkukerran jälkeen alkoi näyttää sopivan kokoiselta. Olin kaukaa viisas ja tallensin raverlyyn silmukkamäärän. Voin soveltaa sit erilaisia pintaneuleita.
En voi käsittää miks Tempo poistuu?! Ainoo ko firman lanka, puron lisäksi, josta tykkään! Tyhmää. No, tunnetusti ne lanseeraa parin vuoden päästä saman langan uudella nimellä..et ei sillai oo varmaan hätää. Onneksi on Menita. Kantsun Prisman tarjouskorista hamstrasin kaks pionin pinkkiä kerää. Valkosia näytti olevan runsaasti. Vois hakea muutaman sellasenkin värjäilykokeiluihin...

Pipatson lisäksi settiin kuuluu jo aiemmin valmistunut kauluri. Lankana Punta yarnssin Merisoft solid, joka on 100% merinoa. Lämmin ja ihana. Malli on ihan omasta päästä. Huisin hankala joustin plus helmineule.
Jeij!
Ps. Parasta nyt: Sebastien Grainger - Ways to come home. Loppuhuuto <3

Sleeping alone can feel alright
Or i could sleep and then wake up
Wake up alone and still waiting for someone to come home

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti