keskiviikko 10. elokuuta 2011

Matkailua

Kävimmepä maanantaina leidiporukalla Virossa.Viimeinkin päästiin lähtemään.Monen vuoden "Pitäs mennä käymään"-suunnittelun jälkeen. Kässäteemalla siis. Matkaan kuului myös shoppailua liikkeissä joita ei Helsingissä ole. Päästiin rauhassa kulkemaan ja koluamaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat liikkeet. Useimmilla meistä on yleensä ollut herraseuraa mukana. Ei oo voinu niinku rauhassa kattella ollenkaan.  Nyt me vaan sit lähettiin. Kello soi maanantai aamuna kuuden aikaan. Laiva lähti kahdeksalta. Ei se lähteminen sen hankalampaa ollut xD Hauskaa meilä oli ja sääkin ihan kiva, kiitos vaan kysymästä.

Vihdoinkin päästiin käymään Karnaluksissa. Paikka oli niiiiin iso. En osannu kuvitellakkaan et siellä on niin paljon kaikkea. Ei pelkästään lankaa vaan myös ihan kaikkea muuta mitä kässäharrastelija saattaa kuvitella! Nauhoja, nappeja, nyörejä, organzaa, sormustimia, puikkoja, saksia, puuvillakankaita, fleeceä, ompelulankoja, helmiä....Jos joskus meen naimisiin ni käyn kyllä sieltä kaikki koristeet kutsukortteihin ja muuhun. Ostin kolme rullaa tikkauslankaakin. 30senttiä kipale.Onnee vaan! Suomessa 2,30e, jos sekään riittää. Huah.Tikkauslankojen lisäksi Karnaluksista tarttui mukaan Addin 2,5milliset pitsipyöröt (kaks egee!), kauan haaveilemani kerrosmittari ja kaks kerää harmaata Austermannin Merino lacea. Mielestäni tätä samaa lankaan myydään ogelissa...Anyway, saan vedettyä huivilistasta helmen harmaan veke xD Kunhan siis saan sen tehtyä...mut eks tää lankojen hankkiminen tarkota sitä et huivi on jo puoliks valmis? :D

a) sininen huivi
b) musta huivi
c) kirsikanpunaien huivi
d) vihreä huivi
e) kauniin harmaa huivi (ei ole!), sellanen oikee helmenharmaa.
f) keltainen huivi
g) joku kaunis valkoinen huivi, esim hieman kultaan,vaaleenpunaseen tai siniseen  taittuva. Etsyssä olis taivaallisen ihana silkkilanka joka sopii tähän kuvaukseen.
h) ruskee huvi x 2. Suklainen ja beessi.

Vanhan kaupungin muurin kupeessa olevasta luottolankakaupasta (muah! oonhan sentään jo kaks kertaa käyny siellä) Mukaan tarttui kaks vyyhtiä vironvillaa. Luottokauppa sen takia et se myyjätäti on niin herttanen! Tarjoaa namujakin!
En vielä tiedä minkälaisia huiveja näistä tulee. Tekis kyl mieli kokeilla Revontuli-huivia. Haaveilin tekeväni sellaisen vielä jonain päivänä neulojaurani alussa. Itseasiassa yks päivä tässä tsekkasin huivin ohjetta. Revontuli ei näyttäny enää niin ihanalta! En enää nähnyt huivin tuomaa haastetta. Se ei enää näyttänyt hankalalta! Pikemminkin puuduttavalta. Loppupeleissä se on tooosi simppeli. Muille käynyt ikinä samalla lailla?
 

2 kommenttia:

  1. The first picture ist sooo wonderful!!!!

    Many greetings,Romy

    PS:Please send me a Mail: Gti_05@web.de.
    I havent found your Emailadress on your blog.

    VastaaPoista
  2. thnx! We went to Estonia on monday to buy some yarns...

    VastaaPoista