perjantai 5. elokuuta 2011

Keisarin uudet vaatteet

day 05 - a song that reminds you of someone
Oivoi. Tää oli iso hitti sillon ku alettiin Sulkkusen kanssa olee. Kui ihku emo-kid toi Jaredi on..tollai kova mut kuitenki niin herkkä. Itsehän en tätä koskaan myönnä et jaredi on ihku.  Mä muuten luulin et kertsissä lauletaan Marry me, marry me, kunnes Sulo valaisi et se on Bury me,bury me. Ei ollukaa nii ihkis biisi enää xD Tää on ehk epävirallinen meidänbiisi. (Onko? eks se oo ees vähä?). Toisekseen mun isoveli sanoo aina 30 sekunttia suklaapatukasta.



Kävin tänää äitylin kanssa kirpparilla. Myyrmäen Fida on kyl hyvä. Sielt melkeenpä aina löytyy jotain.
Edestä ihan tavallinen musta. Huomatkaa kauluksessa kiinni olevat helllmet.Fenchurchin, hinta 3e. Tätä ei oo varmaa pidetty montaa kertaa.
Takaa super uuh.Niskassa on narut joiden avulla selkäreiän kokoa saa vaihdeltua. Halkio siis ihan häntäluuhun asti. Duunissa menee hyvin ku alle laittaa täysin toisen värisen topin, vaikkapa valkoisen... Tai sit mustan.
Meidät on kutsuttu lauantaina bibiksiin ja kelasin laittaa tän. Kertokaahan, rakkaat kaksi lukijaani (joista toinen ei ymmärrä suomea), miten mä ratkasen seuraavat pulmat.
A) Koska halkio on niin alhaalla ni farkut näkyy, tää ei kuitenkaan oo niin pitkä et voisin käyttää leggareita.
B) Minkälaiset rintsikat? Bibatsut on kyseessä ni en ajatellu laittaa välipaitatoppia tonne alle. Selvästikään pinkit rintsikat ei oo parhaimmat xD "Kaikilla hienoilla naisilla on rintaliivit" (Sanoi neiti N. viiis tai neljä vuotiaana) joten en oo lähdössä kommandona.
VAI laitanko sittenki tän!? Gina Tricotin toppimekkomikälie. Suklaisen ruskea ja edessä menee tollanen..no riepu, 3e. Onko tää kumminski liian juhlava? Toki jonku huivin/rennon ylöosan kanssa menis.
Sitten vielä ihan perus tunika. Tää menee töissä ihan tällasenaan ja ajattelinki laittaa sen jo heti huomenna duuniin. Ginaa myöskin ja hinta sama 3e.
Pitäs varmaan alkaa käymään gina tricotissa. Ihan kivannäkösiä vaatteita tuntuu olevan siellä. Tollasii tavallisii, mut kuitenski joku juttu. Toisaalta, saattaa tulla shokkina ettei releet oo uusina alle 5e hintaluokkaa xD

Sellasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti